Lid worden

Welkom bij Atriac

Als je kan zwemmen (50m schoolslag of crawl zonder problemen) kan je in principe starten met het trainen om recreatief en competitief triatlon en duatlon te beoefenen bij ATRIAC.

Lid worden bij Atriac kan het hele jaar door. Je stuurt vooraf best even een mailtje naar info@atriac.be om eens af te spreken op een zwemtraining. Daar kan je dan al eens kennismaken met de club en kunnen we op al je vragen antwoorden. Sowieso kan je geheel vrijblijvend deelnemen aan 3 trainingen alvorens we vragen om jezelf in te schrijven.

Aarzel niet om ons te contacteren als je vragen hebt en je kan sowieso geheel vrijblijvend participeren aan 3 trainingen.

#1

Kom eens langs op een zwemtraining

#2

Neem vrijblijvend deel aan 3 trainingen naar keuze

#3

Kies een lidmaatschap dat past bij jouw doelen 

Aanbod

Voor al onze groepen bevat het basislidmaatschap een uitgebreid trainingsaanbod gegeven door gekwalificeerde trainers. Daarnaast krijg je toegang tot een hoop handige communicatietools en trakteren we je op een aantal extra voordelen. 

Lidmaatschap Jeugd

Je kan lid worden vanaf 3,5 jaar. 

Lidmaatschap Age Group

Volwassenen die op recreatief (zonder wedstrijdlicentie) of competitief (met wedstrijdlicentie) niveau aan triatlon doen.

Volwassenen recreatief - €325/jaar

Lidmaatschap voor sporters +18j zonder wedstrijdlicentie

Volwassenen competitief - €375/jaar

Lidmaatschap voor sporters +18j met wedstrijdlicentie bij triathlon vlaanderen

Lidmaatschap Topcompetitie

Vanaf 17 jaar (geb. 2006), enkel op uitnodiging mits succesvolle selectietesten

Topcompetitie - €400/jaar

Vanaf 17 jaar (geb. 2006)

Zin om te starten?

Lid worden

Ons motto is en blijft dat FUN in sport belangrijk is. Voor ons is triatlon “A way of life”  Aarzel niet om ons te contacteren als je vragen hebt en je kan sowieso geheel vrijblijvend participeren aan 3 trainingen