Beste mevrouw, mijnheer

Je bent tussen 18 en 88 jaar en je hebt gekozen om triatlon en duatlon te beoefenen op recreatief en/of competitief niveau want jij wil en kan echt trainen voor triatlon? Dan zit je hier bij ATRIAC goed.

Als je kan zwemmen (50m ss of craw zonder problemen) kan je in principe starten met het trainen om recreatief en competitief triatlon en duatlon te beoefenen bij ATRIAC.

Ons motto is en blijft dat FUN in sport belangrijk is. Ook bij ATRIAC komt de lange termijnplanning op de eerste plaats en voor ons is triatlon "A way of live"  Aarzel niet om ons te contacteren als je vragen hebt en je kan sowieso geheel vrijblijvend participeren aan 3 trainingen. Je start best met een zwemtraining en geven je dan ook antwoord op al je vragen.

 

Contactpersonen:

 

Trainingen (onder begeleiding van ATRIAC trainers)

  • Zwemtraining: zwembad Ieperman gesloten wegens defect. Tijdelijk zwemtrainingen in zwembad Wezenberg op maandag en vrijdag van 22u-23u en 
  • Fietsen: op zondagvoormiddag met racefiets 
  • Lopen: Tijdelijk op looppiste in Sorghvliedt park in Hoboken op donderdagavond 19u tot 20u.

 

Welkom brochure en meer informatie

In opmaak.

 

Lidmaatschap kosten vanaf sept. 2020 tot dec. 2021: 

Age group recreatief 340€ 
Age group competitief 375€


Lid worden

De link naar het digitale inschrijvingsformulier 2020-2021 wordt je digitaal toegezonden nadat je enkele trainingen hebt gevolgd (info@atriac.be)

 

Privacy:

Atriac behandelt uw persoonsgegevens conform de Algemene verordening gegevensbescherming.

Dit wil zeggen dat wij uw gegevens niet aan een derde zullen overmaken zonder uw toestemming. U via twizzit altijd toegang hebt tot de perssoonsgegevens die Atriac van u heeft en dat u die gegevens ook altijd kan wijzigen moest er een fout in staat (kan u dit niet zelf via twizzit, dan kan je dat altijd via een berichtje in twizzit vragen). Daarnaast zal Atriac alleen uw naam, voornaam, mailadres en GSM nummer bewaren als u geen lid meer bent en deze gegevens verwijderen als u dit wenst en aan ons laat weten.

Door lid te worden van Atriac geeft u toestemming aan Atriac om uw persoonsgegevens te bewaren. Indien u een minderjarig kind aansluit bij Atriac geeft u toestemming om zowel u gegevens als contactpersoons, als de aan Atriac overgemaakte gegevens van uw zoon of dochter te bewaren.