Beste meisje, jongen en ouders

Je bent tussen 8 en 17 jaar en je hebt gekozen om triatlon en duatlon te beoefenen op recreatief en/of competitief niveau want jij wil en kan echt trainen voor triatlon? Dan zit je hier bij ATRIAC goed.

Als je 25m crawl behoorlijk en zonder problemen kan zwemmen kan je in principe starten met het trainen om recreatief en competitief triatlon en duatlon te beoefenen bij ATRIAC.

Ons motto is en blijft dat FUN in sport belangrijk is. Ook bij ATRIAC komt de lange termijnplanning op de eerste plaats. Aarzel niet om ons te contacteren als je vragen hebt

 

Contact

 

Welkom en informatie brochure 2020-2021 

In opmaak

 

Doelgroepen:

  • Jeugd BASIS 8-12 jaar
  • Jeugd BASIS+ 10-13 jaar
  • Jeugd RECREATIEF 14-17 jaar
  • Jeugd COMPETITIEF 14-17 jaar

 

Trainingen (onder begeleiding van ATRIAC trainers)

  • Zwemtraining: zwembad Ieperman gesloten wegens defect. Tijdelijk zwemtrainingen in zwembad Wezenberg op maandag en vrijdag van 21u-22u en in zwembad Arena op woensdag van 20u-21u.
  • Fietsen: op zondagvoormiddag met racefiets of mountainbike naargelang seizoen en weersomstandigheden
  • Lopen: Tijdelijk op looppiste in Sorghvliedt park in Hoboken op donderdagavond 19u tot 20u.

 

Lidmaatschap kosten vanaf sept. 2020 tot dec. 2021: 

In opmaak

 

Lid worden:

Het inschrijvingsformulier wordt je digitaal toegezonden als je dit vraagt per mail (info@atriac.be)

 

Privacy:

Atriac behandelt uw persoonsgegevens conform de Algemene verordening gegevensbescherming.

Dit wil zeggen dat wij uw gegevens niet aan een derde zullen overmaken zonder uw toestemming. U via twizzit altijd toegang hebt tot de perssoonsgegevens die Atriac van u heeft en dat u die gegevens ook altijd kan wijzigen moest er een fout in staat (kan u dit niet zelf via twizzit, dan kan je dat altijd via een berichtje in twizzit vragen). Daarnaast zal Atriac alleen uw naam, voornaam, mailadres en GSM nummer bewaren als u geen lid meer bent en deze gegevens verwijderen als u dit wenst en aan ons laat weten.

Door lid te worden van Atriac geeft u toestemming aan Atriac om uw persoonsgegevens te bewaren. Indien u een minderjarig kind aansluit bij Atriac geeft u toestemming om zowel u gegevens als contactpersoons, als de aan Atriac overgemaakte gegevens van uw zoon of dochter te bewaren.